Stel krijgt advies van een adviseur met bril

Professioneel in nalatenschappen

Regifest

Iemand verliezen is al vervelend genoeg

Als iemand in uw omgeving is overleden, komt er opeens van alles op u af. Niet alleen emotioneel, maar ook praktisch. De eerste dagen na het overlijden staan vooral in het teken van het persoonlijk afscheid. Daarna wacht u een complete administratie: een schoenendoos vol papieren, een lade met paperassen of een lange rij ordners. Plus een stroom documenten van verschillende instanties. Waar de nalatenschap ook uit bestaat, de afwikkeling ervan is altijd een tijdrovende en soms ook een ingewikkelde klus. Regifest neemt dat werk uit handen. Discreet en integer. Precies zoals u dat wenst. 

Het Regifest

Als u komt te overlijden, wilt u uw nabestaanden natuurlijk goed verzorgd achterlaten. Daarom heeft u bijvoorbeeld een levensverzekering afgesloten, een wilsbeschikking getekend of een testament gemaakt. Het Regifest hoort ook in dat rijtje thuis.

Het Regifest is een uniek verslag. Wij verzamelen daarin alle gegevens die nodig zijn voor de afwikkeling van uw nalatenschap. Administratieve gegevens als rekeningnummers en verzekeringspolissen maar ook gegevens van contactpersonen en de vindplaatsen van belangrijke papieren. De ervaring leert dat het Regifest zaken omvat waar je bij leven niet snel aan denkt, maar die na het overlijden wel belangrijk zijn.

Het Regifest geeft u nu de rust dat uw zaken goed geregeld zijn, en uw nabestaanden straks een houvast bij het afronden daarvan.

Uw administratie

Ieder mens - jong of oud, man of vrouw - heeft een persoonlijke administratie: inkomsten, lidmaatschappen, abonnementen, verzekeringen, bankrekeningen enzovoort. En ieder mens regelt dat op zijn of haar eigen wijze.

In welke vorm dan ook, na het overlijden moet de persoonlijke administratie door de nabestaanden worden afgerond. Dat is doorgaans veel werk, waar lang niet iedereen de energie, de tijd en/of de kennis voor heeft. Veel nabestaanden zien dan ook als een berg tegen de administratie op.

Regifest maakt persoonlijke administraties overzichtelijk en hanteerbaar. Zodat u, als nabestaande, verder kunt. Letterlijk én figuurlijk, want door de praktische zorg uit handen te geven, schept u meer ruimte voor emotie.